Pisarello descarta dimissions per la crisi del Born: "L'exposició ha sigut un èxit"

El tinent d'alcalde explica que aquest cap de setmana la mostra ha rebut 1.000 visitants

Una setmana després de la instal·lació de dues estàtues franquistes al Born –frustrada 4 dies després per diversos actes bandàlics–, el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha descartat la dimissió del comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, per la crisi del Born, com va demanar divendres l'oposició al consistori. Pisarello diu que "és una persona enormement competent en el seu camp". També ha afirmat que "la política memorialística de l'Ajuntament es mantindrà tal com està".

En la presentació de la nova guia de contractes públics, el tinent d'alcalde ha afirmat: "L'exposició ha sigut un èxit i n'hi hauria d'haver més, no només al Born, sinó també als barris". L'exposició ha rebut aquest cap de setmana un pic de visitants, unes 1.000 persones. "Ha tingut bona acollida, n'estem satisfets", ha dit Pisarello.

Sobre l'estàtua de Franco atonyinada, ha recordat que ara es troba als magatzems municipals a l'espera de l'avaluació dels equips tècnics. També ha afirmat que les "interaccions" que hi ha hagut amb l'estàtua es recolliran dins el recorregut expositiu.

Més continguts de