Planeta publicarà llibres basats en sèries de Netflix

'La casa de papel', 'Élite' i 'La casa de las flores' són tres dels primers títols

Grupo Planeta publicarà llibres basats en sèries de Netflix, com 'La casa de papel', 'Élite' i 'La casa de las flores', segons han anunciat les dues empreses aquest dilluns en un comunicat després de tancar un acord editorial avançat per 'El País'.

‘La casa de papel’ desvela des d’avui el seu nou cop

"Estem molt il·lusionats d'associar-nos amb Grupo Planeta per ampliar l'abast i l'univers de 'La casa de papel', 'Élite' i 'La casa de las flores', tres de les nostres sèries en espanyol més universals", ha destacat el vicepresident de contingut original de Netflix, Paco Ramos. Afegeix que són títols molt estimats pels seus clients a tot el món. "Estem orgullosos que els escriptors hispanoparlants s'inspirin en aquestes grans històries i personatges", afirma.

"En un món cada vegada més global, amb estrets vincles entre la publicació de llibres i els continguts audiovisuals, estem molt contents amb l'acord assolit amb Netflix i amb la possibilitat de publicar els llibres d'aquestes sèries que estan triomfant a nivell mundial", subratlla el director general de la divisió de llibres de Grupo Planeta, Jesús Badenes. "Estem convençuts que els llibres seran un complement perfecte a les sèries".

Netflix té una presència que supera els 190 països i més de 148 milions de clients. Grupo Planeta és el primer grup editorial espanyol amb presència en 20 països i compta amb més de 70 segells editorials.