MÚSICA
Cultura 17/10/2011

Los Planetas, Nacho Vegas i Nosoträsh recorden Pedro San Martín, baixista de La Buena Vida

Tachenko i Lori Meyers també es confirmen per al PSM Festival, el concert-homenatge al desaparegut músic basc, que se celebrarà dissabte 29 d'octubre a la Sala Apolo

Ara
1 min
PSM Festival

BarcelonaLos Planetas, Nacho Vegas i Nosoträsh Tachenko i Lori Meyers formaran part del cartell del PSM Festival, el concert-homenatge a Pedro San Martín, baixista de La Buena Vida, que va morir el 15 de maig després de patir un accident de trànsit.

El PSM FESTIVAL (Pedro San Martín Festival) sorgeix de la voluntat de persones properes al music basc de recordar-lo "en el seu hàbitat natural, en un concert", diu l'organització del festival.

El concert se celebrarà dissabte 29 d'octubre a la sala Apolo de Barcelona. Només es posaran a la venda un nombre d'entrades molt reduït (entre 200 i 300 tiquets) a un preu de 25 €, ja que la resta de l'aforament s'ocuparà mitjançant invitació directa per part de l'organització. Els beneficis del festival aniran íntegrament donats a la lluita contra el càncer.

A banda dels artistes confirmats, als quals encara se n'hi han de sumar més, s'hi afegeix la del dissenyador Javier Aramburu (ex Family), creador de bona part de les portades dels discos de La Buena Vida. Aramburu ha dissenyat el cartell del festival.

stats