Publicitat
Publicitat

Cinema

Possible segona part de 'Dos ximples molt ximples'

La dirigiran els germans Farrelly, amb Jim Carrey i Jeff Daniels

El director de cinema Bobby Farrelly ( Carta blanca ) ha revelat a la revista Moviehole que hi ha la possibilitat que en breu dirigeixi una seqüela de Dos ximples molt ximples , en què Jim Carrey i Jeff Daniels reprendrien els seus papers .

" Dos ximples molt ximples ha sigut emesa un munt de vegades a la televisió als Estats Units , i els nens segur que es plantegen què ha sigut d'aquests nois . Han caigut en l'oblit ? Si poguéssim aconseguir reunir els nois de nou , Jim Carrey i Jeff Daniels podrien fer una seqüela que valgui la pena. Estem pensant què podrien fer aquest parell de ximples vint anys després dels fets del film original , i espero que puguem fer una digna seqüela " , ha dit Farrelly.

Recordem que la cinta de 1994, co dirigida per Bobby i el seu germà Peter, va tenir un cost de producció de 17 milions de dòlars i en va recaptar 247 a tot el món , un gran èxit que va motivar una preqüela el 2003 amb Dos ximples molt ximples: Quan Harry va trobar Lloyd , que va ser rebuda amb tebior.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT