Cultura 07/11/2011

Lady Gaga obté 4 Premis MTV i es consagra com la reina del pop mundial

Gairebé 20.000 persones segueixen en directe des de Belfast l'entrega dels guardons

Efe
1 min
Lady Gaga, durant la seva actuació als Premis MTV / EFE

BelfastLa cadena nord-americana MTV ha celebrat aquest diumenge els seus premis a Belfast, en què la cantant Lady Gaga ha guanyat 4 dels 6 guardons als quals optava. L'artista novaiorquesa ha obtingut els premis a Millor artista femenina, Millor cançó i Millor vídeo (per Born this way), i Millor fan, una categoria nova de l'edició dels Premis MTV 2011.

Lady Gaga va fer embogir les gairebé 20.000 persones que van assistir a l'actuació, amb una posada en escena espectacular amb una lluna gegant, amb la interpretació de Marry the night.

D'altra banda, Thirty Seconds to Mars ha rebut els premis a Millor banda alternativa i a Millor 'worldstage' (millor posada en escena). Justin Bieber ha rebut els premis a Millor artista masculí i Millor artista pop. Al seu torn, Bruno Mars ha guanyat els guardons de Millor artista 'push' i Millor artista revelació.

Queen s'ha emportat el premi d'Icona global, un galardó que s'ha inventat MTV per premiar la banda de Freddy Mercury. Eminem ha guanyat la categoria de Millor artista de hip-hop, Katy Perry s'ha endut el Millor directe, Linkin Park el Millor artista de rock, i Big Band el Millor artista 'worldwide' (mundial).

Tot i que la policia nord-irlandesa havia dissenyat un dispositiu de seguretat per afrontar algun possible problema, la gala dels Premis MTV ha acabat sense incidents.

stats