MÚSICA

Primal Scream encapçalen el cartell del Vida Festival

El grup escocès Primal Scream és un dels caps de cartell de la segona edició del Vida Festival, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 2 al 5 de juliol. La formació, liderada per Bobby Gillespie, que fa dos anys va publicar el disc More light, s’afegeix a una programació de la qual ja es coneixien altres noms internacionals com ara els nord-americans Andrew Bird, The War On Drugs, Woods i Father John Misty i el britànic Neil Halstead.

També hi actuaran Nacho Vegas, Hidrogenesse, Senior i el Cor Brutal, Les Sueques, Joan Miquel Oliver, Grupo de Expertos Solynieve, Mi Capitán, Núria Graham, Miquel Serra, Ocellot, Hinds i Mourn, entre d’altres. Tanmateix, això només representa “el 70%” del cartell, segons va explicar ahir el director artístic del festival, Dani Poveda. La resta de grups es comunicaran en les pròximes setmanes.

El Vida 2015, que té un pressupost aproximat d’1,2 milions d’euros, manté la línia artística de l’any passat i repetirà ubicació a la Masia d’en Cabanyes i la Daurada Beach Club, a més de l’antiga seu del festival Faraday, el Molí de Mar, que acollirà els concerts inaugurals el dia 2 de juliol.

20.000 espectadors

La previsió de l’organització és superar els 15.000 espectadors de la primera edició. “Esperem arribar als 20.000. De moment, el ritme de venda d’entrades està quatre vegades per sobre de l’any passat”, diu Poveda. Respecte al 2014, el festival introduirà millores en el transport llogant més autobusos des de l’estació de tren i el càmping fins a la masia. També negociarà amb Renfe la possibilitat de reforçar el servei ferroviari de matinada i millorarà el servei d’hostaleria del recinte per evitar les cues que es van produir l’any passat.

Més continguts de