MÚSICA
Cultura 01/06/2011

El Primavera estrena el festival Fly Me to the Moon amb Joanna Newsom i Animal Collective

Després de tornar al Poble Espanyol en l'edició d'enguany, el San Miguel Primavera Sound hi programa un nou festival a finals de juliol que comptarà també amb Beach House i The Suicide of Western Culture. El recinte de Montjuïc també acollirà durant el mateix mes els concerts de Jamiroquai, Moby, ZZ Top, Chucho Valdés i The Afro-Cuban Messengers i Rubén Blades

Redacció
1 min

BarcelonaL'equip del festival San Miguel Primavera Sound programa per als dies 27 i 28 de juliol al Poble Espanyol un nou festival, el Fly Me to the Moon, que comptarà amb els nord-americans Joanna Newsom, Animal Collective i Beach House, i amb els catalans The Suicide of Western Culture.

Tant aquests últims com Animal Collective van tocar en la recent edició del festival, i Beach House ho van fer al Primavera Sound 2010 i al Primavera Club 2009. Joanna Newsom va presentar el seu últim treball, l'aclamat Have One On Me (2010), a principis d'any al Palau de la Música, dins de la programació del Festival del Mil·lenni.

El Primavera va tornar aquest any al Poble Espanyol, l'espai on va néixer, en la primera i última jornada del festival. I serà una de les promotores que aquest estiu s'encarregarà de la programació de concerts al recinte de Montjuïc, on aquest any no se celebrarà el festival de la promotora The Project.

La segona quinzena de juliol el Poble Espanyol acollirà, a banda del Fly Me to the Moon, els concerts de Jamiroquai (31 de juliol), Moby (19), ZZ Top (13) i d'un festival de salsa i jazz llatí amb Chucho Valdés i The Afro-Cuban Messengers i Rubén Blades (16 de juliol).

stats