MÚSICA
Cultura 24/05/2011

El Primavera encara no sap si la Champions es podrà seguir des de dins del recinte

A un dia de l'inici del festival i a quatre de la final de la Lliga de Campions, el San Miguel Primavera Sound encara no sap si el partit es podrà seguir des de dins del Fòrum

Redacció
1 min

BarcelonaEl San Miguel Primavera Sound encara no sap a hores d'ara si la final de la Lliga de Campions, que coincideix amb una de les jornades del festival, es podrà seguir des de l'interior del recinte de concerts, al Parc del Fòrum.

Segons ha afirmat Alberto Guijarro, codirector del festival, a El matí de Catalunya Ràdio, a un dia de l'inici del San Miguel Primavera Sound i a quatre de la final de la Champions, l'organització del festival encara està pendent de la decisió de l'Ajuntament de Barcelona sobre el tema. L'equip actual de l'ajuntament, que diumenge va perdre les eleccions municipals, es mantindrà en funcions fins a l'11 de juny.

Guijarro ha insistit en què l'organització del Primavera està preocupada pels problemes de seguretat que pot causar que un gran nombre de persones –segons va dir a l'ARA, entre 10.000 i 20.000– vulguin sortir del recinte i tornar a entrar al Fòrum a l'hora a causa del partit.

stats