Publicitat
Publicitat

Música

Sufjan Stevens, Suicide i Grinderman passaran pel Fòrum

Les quatre apostes d'avui al Primavera Sound

Després de l'èxit d'ahir a la nit de la primera jornada del San Miguel Primavera Sound, on els Echo & The Bunnymen van sonar cristal·lins al Poble Espanyol, repassem el millor del dia al Parc del Fòrum de Barcelona. Prepareu-vos

Sufjan Stevens. Auditori Rockdelux. 20.30 h. Del folk a l'electrònica, passant pel pop simfònic. Aquest nord-americà és valent de mena i ha acceptat el repte de fer dos concerts a l'Auditori del Fòrum (el següent és demà a les cinc de la tarda).

P.i.L. Escenari Llevant. 21.15 h. John Lydon va actuar al Fòrum el 2008 amb Sex Pystols, i va acabar a cops de puny amb el cantant de Bloc Party perquè li va dir que seria millor reunir els P.i.L. Lydon li va fer cas i ara hi torna per fer reviure el mite fundacional del postpunk.

Grinderman. Escenari San Miguel. 23.00 h. Nick Cave va muntar Grinderman per marcar paquet i cridar com no ho feia des dels dies de Birthday Party. Testosterona il·lustrada a cops de punk-blues salvatge.

Suicide. Escenari Ray-Ban. 0.45 h. Alan Vega i Martin Rev recuperen en directe el repertori del primer disc de Suicide, estendard de la revolta del punk sintètic de Nova York del 1977.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT