Cinema

El grup Anonymous encapçala les protestes

Protestes contra la llei Sinde a les portes dels Goya

Diversos centenars de persones s'han concentrat als voltants del Teatre Real de Madrid, on se celebrarà a partir de les 22.00 hores la gala dels Premis Goya, per protestar contra la llei Sinde.

Els manifestants , convocats pel grup Anonymous , que aglutina a internet les protestes contra les mesures antipirateria promogudes pel Govern , criden proclames com " Contra la llei Sinde , el poble no es rendeix " a l'arribada dels convidats a la gala de lliurament de la XXV edició dels Premis Goya . Els manifestants s'han situat als costats de l'accés principal del Teatre Real i alguns d' ells porten les màscares que caracteritzen els membres del grup Anonymous .

La Delegació del Govern havia decidit el passat divendres que la manifestació contra la llei Sinde se celebrés a la plaça del Rei , on està situat el Ministeri de Cultura, i no a la plaça d'Orient , al costat del Teatro Real , com pretenien els convocants . No obstant això , els manifestants convocats per Anonymous s'han concentrat aquesta tarda a la plaça d'Orient . La policia està vigilant els manifestants , però no ha intervingut fins al moment per dissoldre'ls .

Més continguts de