Cinema
Cultura 28/11/2012

Quentin Tarantino adapta 'Django unchained' al còmic

El 19 de desembre es publicarà als Estats Units la versió en vinyetes del darrer film del director de 'Pulp Fiction', que s'estrenarà a Catalunya el 25 de gener

Ara
1 min
El còmic 'Django Unchained'

CulturaQuentin Tarantino no ha amagat mai el seu amor pel còmic. En la darrera convenció de San Diego, en què presentava el seu nou llargmetratge 'Django Unchained', va anunciar que la història de l'esclau alliberat i convertit en caçador de recompenses també es publicaria en versió de còmic. L'obra arribarà a les llibreries nord-americanes el 19 de desembre, una setmana abans de l'estrena del film als Estats Units (25 de desembre). L'autor serbi R. M. Guera serà el responsable dels dibuixos del còmic, que es publicarà als Estats Units dins del segell Vertigo, que a l'estat espanyol edita l'editorial barcelonina ECC.

El còmic adaptarà en format de minisèrie el guió sencer que ha escrit Quentin Tarantino per a 'Django Unchained', la seva personal aproximació a l''spagheti western' ambientada al sud esclavista dels Estats Units, amb Jamie Foxx, Christoph Waltz i Leonardo DiCaprio en el repartiment. Moviefone ha publicat un avançament amb les primeres cinc pàgines del primer número del còmic 'Django Unchained'.

stats