Cinema

Tarantino estrenarà 'The hateful eight' aquest Nadal

La pel·lícula arribarà a un nombre limitat de cinemes dels Estats Units el 25 de desembre en format de 70 mil·límetres. A partir del 8 de gener es podrà veure a les sales convencionals

'The hateful eight', el nou 'western' de Quentin Tarantino, ja té data oficial d'estrena. La pel·lícula arribarà a un nombre limitat de cinemes dels Estats Units a partir del 25 de desembre i exclusivament en 70 mil·límetres.

The Weinstein Company ha anunciat que aquesta història sobre un grup de viatgers arribarà als cinemes primer en format de 70 mil·límetres i en sales seleccionades durant dues setmanes. Després d'aquest primer llançament, que repeteix la data de 'Django desencadenat' l'any 2012, s'estrenarà en format digital convencional el 8 de gener i arribarà definitivament a totes les sales dels Estats Units.

Tarantino és un dels cineastes que més ha defensat aquest format de gran qualitat que ara ha escollit per projectar la seva vuitena pel·lícula. 'The hateful eight' se les haurà amb competidors difícils, com ara el nou episodi de 'La guerra de les galàxies'; 'The revenant', d'Alejandro González Iñárritu; un nou lliurament d''Alvin i els esquirols'; 'Joy', amb Jennifer Lawrence; i 'Snowden', sobre l'exanalista de l'Agència Nacional de Seguretat dels Estats Units.