Música
Cultura 10/05/2012

Quin és el millor record que teniu dels concerts de Bruce Springsteen a Catalunya?

A l'ARA volem saber quina ha sigut la vostra experiència veient el Boss en directe. Quina actuació ha sigut la millor? En quin format us ha agradat més? Quantes vegades l'heu vist?

Ara
1 min
Bruce Springsteen

BarcelonaBruce Springsteen torna a Barcelona els dies 17 i 18 de maig. Hi torna perquè hi ha actuat més d'una dotzena de vegades des del 1981. Ha tocat amb l'E Street Band i sense ella, en recintes a l'aire lliure com el Camp Nou i l'Estadi Olímpic i en locals recollits com el Teatre Tívoli. A Badalona hi va defensar el seu homenatge a Pete Seeger i molts encara recorden la seva actuació en el concert d'Amnistia Internacional.

A l'ARA volem recollir els testimonis dels lectors: els millors records que tingueu associats als concerts del Boss a Catalunya; si hi heu anat sols, amb amics o amb la família, quin format us ha agradat més... fins i tot si heu patit alguna decepció. Els vostres comentaris donaran veu als seguidors de Bruce Springsteen: als que van fer cues interminables per aconseguir entrades, als que no es perden cap concert, als que poden passar tota una nit discutint sobre quin disc és millor, als que després de tres hores de concert encara demanen més...

stats