TEATRE

La nit del 31 les sales preparen funcions especials amb raïm i brindis

Quinze propostes per passar el Cap d'Any al teatre

Una guia per no perdre's els espectacles que faran funció especial per Cap d'Any, per als qui no suportin les campanades televisives ni les discoteques amb passarel·la del Bershka

PER ALS AMANTS DEL KARAOKE: Hoy no me puedo levantar, Los 40 i Hair 
Teatre Tívoli, Teatre Victòria i Teatre Apolo
Els primers, dos musicals tallats pel mateix patró. El primer és el dels èxits de Mecano (un espectacle que ha batut rècords de públic!) i el segon és el del recull dels èxits de la música espanyola de les darreres dècades que s'ha sentit per Los 40 Principales. El tercer és la versió espanyola d'un clàssic de Broadway que pretén insuflar optimisme en aquests temps de crisi total.

I DEL KARAOKE VINTAGE: Nelly Blue i Nit de Sant Joan
Club Capitol i Artèria Paral·lel
El primer, una picolissima serenata: un petit musical sobre dos éssers associals units per l'amor a la música melòdica i Nino Bravo. Una comèdia interpretada pels T de Teatre Xavi Mira i Albert Ribalta. El segon, un musical remember de l'època en què portàveu pantalons de campana. Un espectacle sobre una nit especial i fantàstica, com podria ser la de Cap d'Any.

EL MÉS ADIENT: L'hort dels cirerers
Teatre Romea
Un clàssic d'Anton Txèkhov dirigit per Julio Manrique que diu que "Times they are a-changin". Una família de l'alta societat és desnonada per no saber-se adaptar als nous temps, mentre una fornada jove veu negoci allà on els altres hi veien bonics horts dels cirerers.

TOT UN CLÀSSIC: Chin chin
Teatre Condal
Joan Pera i Amparo Moreno fan aturar les funcions del musical de Geronimo Stilton per fer un Chin chin especial. Joan Pera és un clàssic del 31 al Condal, amb la Lloll o l'Amparo Moreno o qui toqui, sempre hi va en família, i té preparades algunes històries còmiques per començar amb bon peu el 2011.

NO APTE PER A FAMÍLIES: El casament dels petitburgesos
Almeria Teatre
Bertolt Brecht va decidir trinxar la hipocresia familiar en un casament (cita que recorda molt les trobades nadalenques). Nou personatges es troben per celebrar el casament dels nuvis a la seva nova llar.

EL MÉS BOIG: Impro-fighters i Cabaret amb gent que ve...
Teatreneu
Una sessió especial d'humor improvisat i participatiu amb els Impro-Fighters (podeu donar-los idees nadalenques) i un Cabaret amb gent que ve i fa coses... amb convidats especials. Dues propostes joves, per als qui passin de discoteques i vestits de lluentons.

PER APRENDRE A LLIGAR: ¿Quieres salir conmigo?
Alexandra
Dani Rovira el que vol és lligar. L'humorista dels ulls oberts i les orelles disparades reviu l'adolescent que porta dins, el que jugava al conejo de la suerte i atacava un got de llet amb galetes sense pudor.

PER SI BUSQUEU FEINA: El mètode Grönholm
Teatre Poliorama
Qui no té feina, no està per celebrar Cap d'Any sinó que té altres preocupacions. Si voleu entendre (o intentar-ho) com funciona el bonic món de les entrevistes segons Jordi Galceran, passeu per aquesta consulta.

PER SI BUSQUEU FEINA AL TEATRE: Ara o mai
Guasch Teatre
La família Guasch està acostumada a treballar per festes. Un any més hi posaran la bossa de cotilló, el cava i el raïm, i un càsting: tres actors i un director busquen la diva del seu musical. 

UNA COMÈDIA ARGENTINA: Baraka
Teatre Goya
Dario Grandinetti, Juan Leyrado, Jorge Marrale i Vando Villamil passaran el Nadal a Barcelona. Si voleu ser bons amfitrions d'aquests quatre argentins, acompanyeu-los en la seva còmica desgràcia al teatre.

I UNA DE CATALANA: Pel davant... i pel darrere
Teatre Borràs
D'acord que és obra de Michael Frayn, però quan una obra s'ha muntat fins a quatre vegades a Barcelona, es converteix en un clàssic català. Un tret segur: això va a missa.

I UN DRAMA AMERICÀ: Pluja constant
La Villarroel
La marginalitat dels dos personatges que interpreten magistralment Joel Joan i Pere Ponce encara pren més pes i grisor en una nit festiva com la del 31. Un thriller sense peròs. Salut!

Etiquetes

Més continguts de