MÚSICA
Cultura 18/02/2011

Radiohead estrena video i avança la sortida del nou disc

El grup britànic ha penjat al seu web el videoclip de 'Lotus flower', el primer senzill del seu nou treball, 'The king of limbs', que havia de sortir demà però ja es pot descarregar del seu web

Redacció
1 min

BarcelonaEl grup britànic Radiohead ha penjat al seu web el videoclip de Lotus flower el primer senzill del seu nou treball, The king of limbs, que havia de sortir demà però que ja es pot descarregar del web del disc.

El videoclip és en blanc i negre i compta amb una fotografia de Nick Wood, i està protagonitzat per Thom Yorke, líder del grup, que es passa els 5 minuts del metratge ballant, coregrafiat per Wayne McGregor. El director del clip és Garth Jennings

El disc, que ja es pot comprar al web del grup, sortirà primer només en format digital, i el 9 de maig s'editarà en un format físic que el grup ha definit com a "àlbum diari" ("newspaper album"). Aquest format inclourà un CD, dos vinils de deu polzades i dues làmines d'artwork. Aquells que comprin el format físic, dissabte rebran també l'edició digital del disc.

És el primer disc de Radiohead des d'In rainbows, un disc que es va poder adquirir des del web del grup pagant el que es volgués. En aquest cas l'edició digital del disc val 7 € en format MP3 i 11 € en format WAV. L'edició física val 36 o 39 € (MP3 o WAV).

stats