Ramon Fontserè: "El govern català s'ha ficat en un merder que és un desastre"

El director d'Els Joglars defensa la Constitució i diu que se sent "català, espanyol i europeu i, sobretot, no antiespanyol"

El govern català "s'ha ficat en un laberint, en un embolic que és un desastre", ha assegurat el director de la companyia teatral catalana Els Joglars, Ramon Fontserè, en referència a la convocatòria de la consulta sobiranista del 9 de novembre. El nou director d'Els Joglars, que va prendre el relleu d'Albert Boadella al capdavant de la veterana companyia fundada el 1961, ha reiterat que ell sempre s'ha manifestat com a "català, espanyol i europeu i, sobretot, no antiespanyol"."Sóc com el meu admirat Chaplin, un internacionalista. Estic a favor de la unió dels diferents, que és el que té aquesta Constitució, que és la que ha durat més".

No s'atreveix a predir el que passarà després el 9 de novembre però espera que "imperi el seny, el sentit comú, que és de vegades el que falta més. No sé què pot passar, si serà com el 34...", ha afegit en referència a la decisió del president de la Generalitat, Lluís Companys, de proclamar l'Estat Català.

Fontserè presentava a Madrid l'obra 'VIP', al Centre Dramàtic Nacional (CDN), ha explicat als mitjans madrilenys que han "començat a tornar a treballar a Catalunya", on tenen un públic, "poc, però molt entusiasta". "L'Albert va ser el primer que va dir que havíem d'entrar de nou a Catalunya. Costa, però aquí estem", ha explicat.


Més continguts de