CINEMA

'Jack and Jill' d'Adam Sandler, bat el rècord als Razzie

La pel·lícula ha fet ple en totes les categories dels premis anti-Oscar, que aquest any s'han traslladat al dia dels Innocents dels EUA

'Jack and Jill ' , la comèdia protagonitzada per Adam Sandler , va batre ahir tots els rècords dels premis Razzie , els anti - Oscar de la indústria , amb un ple en totes les categories . Segons va anunciar la fundació Golden Raspberry Award , que lliura els temuts Razzies , el film es va endur en total 10 premis : pitjor pel·lícula , pitjor director ( Dennis Dugan ) , pitjor actor i pitjor actriu (tots dos per a Sandler ) , pitjor repartiment , pitjor parella en la pantalla ( Sandler i Katie Holmes / Sandler i Pacino ) , pitjor guió , pitjor actor secundari ( Al Pacino ) , pitjor actriu de repartiment ( David Spade , que fa el paper de Mònica) i pitjor ' remake' o còpia descarada ( del film d'Ed Wood ' Glen o Glenda ') .

L'anterior rècord en els Razzie estava en possessió de ' Sé qui em va matar ' (2007) , un film protagonitzat per Lindsay Lohan , que es va endur fins a vuit estatuetes .

La cerimònia satírica se celebrava tradicionalment la nit prèvia als Oscars , tot i que aquest any es va decidir traslladar la data a la del dia dels Innocents als EUA. Els Razzie es van crear el 1980 com l'antídot al glamur que imposa Hollywood anualment amb e ls premis de l'Acadèmia .