Publicitat
Publicitat

Música

Nominacions als premis Razzie

'Eclipse' i 'Airbender: el último guerrero', candidates als pitjors films de l'any

La tercera entrega de la saga 'Crepuscle' i l'última cinta d'M. Night Shyamalan parteixen com a favorites en la 31 edició dels premis Razzie, els antiòscars. Les seqüeles, els 'remakes' i els plagis regnen als premis a les pitjors pel·lícules de l'any

Eclipse, la tercera entrega de la saga Crepuscle, i Airbender: el último guerrero, la darrera cinta d'M. Night Shyamalan parteixen com a favorites en la 31 edició dels premis Razzie, els anti Oscar, els premis a les pitjors pel·lícules de Hollywood de l'any. Les seqüeles, els remakes i els plagis abunden entre les cintes nominades a les pitjors films de 2010.

Entre la resta de pel·lícules que més nominacions acumulen hi ha també Híncame el diente, la segona entrega de Sexe a Nova York, i Ex-posados. Les nominacions als pitjor actors es reparteixen entre els protagonistes de les cintes més nominades: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner ( Eclipse), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon ( Sexe a Nova York), Jennifer Aniston i Gerard Butler ( Ex-posados), a més de Jack Black ( Los viajes de Gulliver), entre d'altres.

Els Razzie s'entregaran el dissabte 26 de febrer, la nit abans de l'entrega dels Oscar.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT