Cultura 07/02/2012

'Reacció', al Sat: teatre amb el 50% de descompte per als lectors de l'ARA

Descarrega't l'imprès en aquesta pàgina i obtindràs el descompte a la taquilla del teatre. L'oferta és vàlida per als dies 10, 11 i 12 de febrer, últims dies de representació

Ara
1 min
'Reacció', al Sat

BarcelonaDESCARREGA'T L'IMPRÈS DE DESCOMPTE

Els lectors de l'ARA tenen l'oportunitat de veure la representació de l'obra 'Reacció', de la companyia Lazzigags, amb un 50% de descompte.

La representació es fa a Sant Andreu Teatre, el SAT, al carrer Neopàtria, 54, de Barcelona. L'oferta és vàlida per als dies 10, 11 i 12 de febrer, en una promoció especial per als últims dies de funció de l'obra. Els horaris de les representacions són: divendres, a les 21.00 h; dissabte, a les 21.30 h, i diumenge, a les 18.30 h.

Només cal que us descarregueu l'imprès de l'oferta des d'aquesta pàgina i que el presenteu a la taquilla del teatre. Obtindreu directament el 50% de descompte: l'entrada us costarà només 7 €.

L'autor: Lutz Hübner

'Reacció' és una obra de Lutz Hübner, un dels autors joves més prolífics en llengua alemanya. Els seus textos es caracteritzen pel rigor amb què tracta els temes que afecten i interessen els joves d'avui. Les seves són obres amb una decidida crítica social que parlen del món dels joves que es troben al llindar de l'edat adulta, de les seves preocupacions i obsessions, de les seves angoixes davant un futur incert, sense una sortida professional clara i sense recursos econòmics.

DESCARREGA'T L'IMPRÈS DE DESCOMPTE

stats