Música
Cultura 06/07/2011

Red Hot Chili Peppers esgoten les entrades a Madrid

Encara queden disponibles localitats per al concert del 15 de desembre al Palau Sant Jordi

Efe
1 min
Red Hot Chili Peppers

BarcelonaLes entrades per al concert dels Red Hot Chili Peppers del pròxim 17 de desembre al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid es van esgotar ahir. L'altra cita de la banda a l'estat és a Barcelona, el 15 de desembre. Per aquest concert al Palau Sant Jordi encara queden entrades, amb preus que oscil·len entre els 38 i els 55 euros.

En un comunicat, la promotora Doctor Music Concerts ha recordat que aquestes són les dues úniques actuacions de la banda californiana a l'estat, ja que "per qüestions de calendari resulta totalment impossible afegir una segona data tant a Madrid com a Barcelona".

Més de 20.000 entrades es van despatxar el 30 de juny passat, quan es van posar a la venda les entrades per als concerts a l'estat espanyol, en què la banda californiana de funk-rock presentarà el seu nou àlbum I'm with you, que sortirà a la venda el pròxim 30 d'agost. Produït per Rick Rubin, aquest serà el primer disc de la banda d'ençà One hot minute (1995) en què no hi participi el guitarrista John Frusciante.

stats