MÚSICA
Cultura 21/12/2010

Juan Perro, Refree, Jorge Drexler, Espaldamaceta i Els Amics de les Arts al Barnasants 2011

La 16a edició del festival, que se celebrarà entre el 27 de gener i el 14 d'abril, comptarà amb més de 120 artistes

Redacció
1 min
El cartel del festival de la 16a edició del festival Barnasants

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Juan Perro, Refree, Jorge Drexler, Espaldamaceta, Luis Eduardo Aute, Ismael Serrano i Kiko Veneno són alguns dels 120 artistes que participaran en la 16a edició del festival de cançó de Barcelona Barnasants, que se celebrarà del 27 de gener al 14 d'abril de 2011. El cartell d'enguany mostra una guitarra amb el lema "Aquesta màquina combat el feixisme", la mateixa guitarra que utilitzarà el músic Pau Alabajos en el concert inaugural, amb el qual es recordarà el 75 aniversari de l'inici de la Guerra Civil espanyola.

Al Barnasants 2011, que oferirà l'espectacle Somiatruites de Pascal Comelade i Albert Pla, també hi participaran Els Amics de les Arts, Ariel Rot, María Dolores Pradera, Joan Amèric, Mikel Erentxun i Pep Sala, així com les noves veus d'Eduard Canimas, Ivette Nadal i La Shica.

La principal novetat d'aquesta edició és que Barnasants també programarà concerts fora de Barcelona: Albert Pla, Maria del Mar Bonet i Raimon actuaran a Madrid, Saragossa i l'Alguer.

Barnasants recordarà el cantautor, escriptor i polític aragonès José Antonio Labordeta, que va morir el setembre de 2010, amb un tribut el 8 d'abril a Saragossa i un altre el 10 d'abril al Teatre Atrium de Viladecans. L'altre gran homenatge serà per al poeta uruguaià Mario Benedetti (1920-2009), a càrrec de set cantautors de l'Uruguai: Jorge Drexler, que ha musicat un poema de l'escriptor, i joves valors de la cançó uruguaiana com Diego Kuropatwa, Daniel Drexler, Ana Prada, Samantha Navarro i Rosana Taddei.

stats