Publicitat
Publicitat

Recuperat el dibuix de Rembrandt robat dissabte a Califòrnia

L'obra va ser trobada a un apartament gràcies a les dades aportades per un confident. No hi ha sospitosos detinguts

El dibuix de Rembrandt , valorat en  173.000 euros que va ser robat el dissabte passat a Marina del Rei, Califòrnia , ha estat recuperat , segons ha informat avui la prefectura de Policia de Los Angeles .

L'obra , realitzada en llapis i tinta i titulada El Judici , va ser localitzat aquesta matinada a Encino , Califòrnia , segons el portaveu policial Benjamin Grubb , que va indicar que no hi ha sospitosos detinguts . La policia , que va rebre dades d'un confident , va trobar la peça en un apartament , va afegir Grubb .

El robatori va tenir lloc quan una persona va distreure al comissari d'una exposició a la sala d'entrada de l'hotel Ritz - Carlton , de Marina del Rei, el dissabte de nit , i una altra persona va emportar-se el dibuix , d'uns 25 per 15 centímetres i que el mestre holandès va executar al voltant de 1655 . "Va ser un robatori molt ben pensat i executat " , va dir diumenge el portaveu del Departament de Policia de Los Angeles , Steve Withtmore . " El comissari es va distreure per un moment i quan es va girar el quadre ja no hi era", va afirmar.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT