Publicitat
Publicitat

Teatre

Ricky Martin serà el "Che" d''Evita'

El musical s'estrenarà a Broadway la primavera del 2012

Els productors del musical Evita , en què Ricky Martin donarà vida al " Che " i l'argentina Elena Roger a Eva Perón , han anunciat que l'obra s'estrenarà el 5 d'abril de 2012 en el teatre Marquis de Nova York, amb funcions prèvies des el 12 de març. Evita marca el debut a la meca del teatre d'Elena Roger i el retorn de Ricky Martin , que ja va actuar en Els Miserables el 1995 .

Les entrades per al musical de Tim Rice i Andrew Lloyd Webber , guanyadors de premis Oscar, Grammy i Tony , es començaran a vendre a partir d'aquest dissabte .

Aquesta peça , que es va estrenar a Broadway l'any 1979 amb Patti LuPone i Mandy Patinkin com a protagonistes , es va mantenir en cartellera durant tres anys i mig i va aconseguir set premis Tony .

El musical estarà dirigit pel premiat Michael Grandage i comptarà amb la coreografia del veterà Rob Ashford , guanyador del premi Tony , que s'atorga per reconèixer els èxits en el teatre nord-americà . El també guanyador del Tony i amb una llarga carrera en teatre , cinema i televisió, Michael Cerverís, donarà vida a Juan Domingo Perón .


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de