MÚSICA
Cultura 12/04/2011

Rihanna i Britney, juntes a 'S&M'

La remescla de la cançó 'S&M', en què Britney Spears ha col·laborat amb la cantant de Barbados, ja està disponible a iTunes

Redacció
1 min
Britney Spears

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Britney Spears i Rihanna s'han unit per llançar una remescla de la cançó S&M, inclosa en l'últim disc de la cantant de Barbados i que s'ha convertit en un dels seus grans èxits. La cançó ja està a la venda a iTunes, segons han avisat les dues cantants a través dels seus respectius Twiter.

Les xarxes socials han ocupat un paper protagonista en la promoció de la col·laboració. “Creus que estan preparats, Ri Ri?", va publicar avui en el seu compte de Twitter, Britney Spears, en resposta a un anunci previ fet per aquest mateix canal per la intèrpret d'Umbrella, que avançava a última hora de diumenge: "Tinc una col·laboració sexi en marxa! Per aclamació popular...".

"It's Britney, bitch!" (És la Britney, porca!), va revelar finalment Rihanna, parafrasejant l'inici de Gimme more de Britney Spears. En un altra tuit la cantant de Barbados va penjar un enllaç a una pàgina d'internet des de la qual es pot escoltar aquesta remescla.

La notícia de la col·laboració es produeix una setmana després que Spears mostrés en una entrevista radiofònica a Londres la seva admiració per Rihanna, així com per Lady Gaga, i manifestés el seu interès per gravar alguna cosa juntes.

Ambdues tenen en el mercat dos àlbums acabats de publicar. Spears va llançar a finals del passat mes de març Femme fatale, el seu setè àlbum d'estudi, que ja ocupa el primer lloc en vendes als Estats Units. Per la seva banda, l'últim disc de Rihanna, Loud, s'ha colat en les llistes de mig món amb diverses cançons simultàniament.

stats