Música
Cultura 08/02/2011

Rihanna en concert, al desembre

La cantant presentarà el seu cinquè treball, 'Loud', al Palau Sant Jordi

Redacció
2 min

BarcelonaEl proper 14 de desembre, Rihanna actuarà a Barcelona amb el Loud Tour, segons ha confirmat Live Nation. La cantant presentarà el seu cinquè treball, Loud, amb temes com Only girl (In the world) o What's my name, fet en col·laboració amb el cantant de rap Drake. Umbrella o Don't stop the music s'afegiran al repertori. Les entrades pel concert del Palau Sant Jordi es posaran a la venda el 24 de febrer.

La bona rebuda de Rated R i l'any d'èxits es pot completar aquest diumenge, a la cerimònia dels Grammy. La cantant, nominada a quatre premis, competeix pel tema de l'any amb la peça d'Eminem Love the way you lie.

Les entrades pel concert del Palau Sant Jordi es posaran a la venda el 24 de febrer.

Vídeo polèmic

Al xou de Rihanna segur que no faltarà la cançó S&M, d'alt contingut sexual com ja avança el títol amb les sigles de sado-masoquisme. El vídeo de promoció del tema ha provocat cert rebombori durant l'última setmana, quan es va anunciar que ha estat censurat en onze països i que la plataforma YouTube limita l'accés als majors de 18 anys. La cantant va defensar el clip a través del seu Twiter, argumentant que al vídeo d'Umbrella apareixia amb poca roba i que al de Te amo protagonitzava unes tòrrides escenes amb Laetita Casta sense que això provoqués cap mena d'escàndol. El bloguer Perez Hilton, que al clip de S&M apareix lligat a una corretja com si fos el gos de Rihanna, també troba desmesurada aquestes mesures i a través del seu blog ha promogut una enquesta en què es pregunta si Justin Bieber pot veure el clip o no.

stats