Moda

Armani o Just Cavalli són de les últimes firmes a desfilar

Milà posa punt i final a la setmana de la moda

La roba d'aire masculí s'imposa com a tendència per ressaltar la seducció femenina

Giorgio Armani ha desfilat en l'última jornada de la setmana de la moda de Milà, exhibint una col·lecció molt femenina, amb pantalons que cauen per sobre el turmell i jaquetes de pell combinades amb seda. Dsquared2, Iceberg o Just Cavalli són altres dels noms que tancaran la passarel·la.

A més dels pantalons pel turmell, una altra de les apostes que s'han vist aquests dies és la introducció del rigor i la sobrietat propi la indumentària masculina per ressaltar la seducció i l'extravagància femenina.

Brioni, encapçalat pel director creatiu Alessandro dell'Aqua, ha presentat una col·lecció inspirada en els anys seixanta i setanta. En contrast amb el protagonisme dels abrics de drap, s'han vist el vestit de tela negra transparent o el de ras en rosa i violeta. "He imaginat una dona amb una doble faceta, barrejant l'elegància sofisticada de l'actriu Florinda Bolkan i el glamur de Diana Ross", ha explicat el creatiu.

Marco de Vincenzo, un dels nous talents italians, ha apostat per la combinació de feminitat i surrealisme. Un abric gris, amb botons d'argent; una jaqueta de pell de cabra entallada a la cintura, amb pèl a les mànigues i els extrems de la peça. 

Per la seva banda, Dolce&Gabbana ha presentat una doble col·lecció: la femenina, amb combinacions arrapades i sexis, talons d'agulla i mitjons negres, i la masculina, robada de l'armari de Monsieur.

L a setmana de la moda de Milà tanca portes demà, amb les desfilades de joves dissenyadores com Francesca Biondi o Elena Leone.

Més continguts de