Publicitat
Publicitat

Roben lletres de cançons i una guitarra de la casa d'Amy Winehouse

El pare de la cantant creu que l'autor del robatori és una persona propera a la seva filla, desapareguda, ja que només una vintena de persones tenien accés a l'immoble de Londres on vivia

Alguns objectes personals de la cantant britànica Amy Winehouse, entre els quals destaquen diverses lletres de cançons, peces de música no publicades i una guitarra, van ser robats de la casa de la cantant, a Londres, pocs dies després d'haver mort, segons publica avui el diari The Sun.

Mitch Winehouse, el pare de l'estrella desapareguda el 23 de juliol, creu que els robatoris són obra d'algú proper a la seva filla, ja que només tenien accés a l'interior de l'habitatge una vintena de persones – entre família, amics, guàrdies de seguretat i policies que van investigar les causes de la mort de la cantant. 

Els articles robats són dues llibretes amb lletres de cançons per al tercer disc que preparava Winehouse, segons la denúncia presentada davant la Policia. La família, però, també troba a faltar altres objectes, com la seva guitarra preferida i algunes còpies de temes no publicats, segons indica el diari.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT