Cinema
Cultura 22/03/2012

De Niro bromeja sobre les "primeres dames blanques" i ha de demanar perdó

L'actor va dir: "De debò creuen que el nostre país està preparat per a una primera dama blanca?", referint-se a les dones dels candidats republicans

Reuters
1 min
Robert De Niro en un fotograma de la pel·lícula 'Being Flynn' / EFE

BARCELONARobert de Niro ha demanat perdó per bromejar en un acte de recaptació de fons amb Michelle Obama sobre la possibilitat de tenir una "primera dama blanca" a la Casa Blanca després de les eleccions presidencials de novembre. De Niro, en un acte a Nova York amb Michelle Obama, va dir: "Callista Gingrich, Karen Santorum, Ann Romney, de debò creuen que el nostre país està preparat per a una primera dama blanca?" De Niro va dir: "És massa aviat, oi?".

L'actor va rectificar en un comunicat dient que no tenia cap intenció d'ofendre amb el seu comentari les esposes dels candidats presidencials republicans, Newt Gingrich, Rick Santorum i Mitt Romney. "Les meves declaracions, encara que en to satíric, no pretenien ofendre a ningú, especialment a la primera dama", va dir De Niro en un comunicat.

Newt Gingrich va qualificar els comentaris d'imperdonables i l'oficina de Michelle Obama va dir que la broma va ser "inadequada".

stats