Publicitat
Publicitat

Cinema

De Niro bromeja sobre les "primeres dames blanques" i ha de demanar perdó

L'actor va dir: "De debò creuen que el nostre país està preparat per a una primera dama blanca?", referint-se a les dones dels candidats republicans

Robert de Niro ha demanat perdó per bromejar en un acte de recaptació de fons amb Michelle Obama sobre la possibilitat de tenir una "primera dama blanca" a la Casa Blanca després de les eleccions presidencials de novembre. De Niro, en un acte a Nova York amb Michelle Obama, va dir: "Callista Gingrich, Karen Santorum, Ann Romney, de debò creuen que el nostre país està preparat per a una primera dama blanca?" De Niro va dir: "És massa aviat, oi?".

L'actor va rectificar en un comunicat dient que no tenia cap intenció d'ofendre amb el seu comentari les esposes dels candidats presidencials republicans, Newt Gingrich, Rick Santorum i Mitt Romney. "Les meves declaracions, encara que en to satíric, no pretenien ofendre a ningú, especialment a la primera dama", va dir De Niro en un comunicat.

Newt Gingrich va qualificar els comentaris d'imperdonables i l'oficina de Michelle Obama va dir que la broma va ser "inadequada".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT