NOVETAT LITERÀRIA

Roger Coma explica les interioritats de la faràndula

Conegut per sèries com 'Porca misèria' i minisèries com 'Les veus del Pamano, l'actor Roger Coma acaba de publicar la seva segona novel·la, 'He conegut una noia' (Columna), amb una part important d'anècdotes i vivències professionals autobiogràfiques

A He conegut una noia (Columna), Roger Coma fa un relat en primera persona que pren la forma de monòleg farcit d'ironia i anècdotes, la major part d'elles extretes de les vivències de l'actor i escriptor, que va debutar l'any 2009 amb Si això és París.

Els protagonistes d'aquesta història són un personatge que és anomenat com 'l'actor' i l'Eleanna. 'L'actor' viatja constantment en l'AVE que uneix Madrid i Barcelona. A la capital espanyola hi fa sèries de televisió per a "adolescents hormonades", i a Barcelona teatre per a gent empatxada de si mateixa. La seva amiga Eleanna viu desconsolada perquè se li ha acabt l'amor: el seu xicot l'acaba de deixar amb explicacions no gaire convincents.

Roger Coma (Barcelona, 1976) ha compaginat la interpretació amb l'escriptura, tot i que no va ser fins fa dos anys que va donar a conèixer la seva primera novel·la, que va tenir molt bona acollida per part dels lectors catalans.

Etiquetes

Més continguts de