Música
Cultura 10/11/2011

Els Rolling Stones comencen a assajar a Londres

Podrien estar preparant el seu concert de 50è aniversari. Jagger no es presentarà als assajos

Ara
1 min
Una imatge recent de The Rolling Stones

BarcelonaSegons informa la revista Rolling Stone, aquest mes els Rolling Stones es reuniran en un estudi de Londres per començar a assajar. Però només ho faran tres dels quatre membres: Keith Richards, Ronnie Wood i Charlie Watts. “Només tocarem un xic junts, perquè no ho hem fet en tres o quatre anys”, ha explicat Richards. “Això no implica que vulguem escriure alguna cosa nova, només mantenir les bases”, ha prosseguit.

No està previst que Mick Jagger, que en aquests moments es concentra en el seu projecte pop, Superheavy, es presenti als assajos. Encara que Richards en aquest sentit és optimista: “En Mick és benvingut, i segur que apareixerà”, ha deixat dit el guitarrista.

A principis d'any, Richards va insinuar que la banda potser celebrarà 50 anys de vida amb un concert el 12 de juliol. En aquesta data, l'any 1962, el grup va fer la seva primera aparició com a The Rolling Stones. “La idea hi és, sabem que ho hauríem de fer, però de moment encara ningú s'hi ha posat”, va dir Richards a The Sun.

En aquesta entrevista, també va revelar que, després d'haver fet broma del volum del penis de Mick Jagger en el seu llibre de memòries, ja han fet les paus: “En Mick es va queixar una mica, com sol fer, però li vaig dir que això era aigua passada. Som més grans que una emprenyada”.

stats