MÚSICA
Cultura 11/10/2012

Els Rolling Stones publiquen el 'single' inèdit 'Doom and Gloom'

És un dels nous temes de l'àlbum 'GRRR!', que recopila 50 grans èxits i sortirà el 12 de novembre, i que ha reunit per primer cop després de set anys Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood

Efe
1 min

BarcelonaEls Rolling Stones han fet públic aquest divendres el seu 'single' inèdit 'Doom and Gloom', emès per primer cop per l'emissora de ràdio de la BBC. El tema pertany al nou disc recopilatori que el veterà grup britànic publicarà el 12 de novembre, 'GRRR!', coincidint amb l'any del seu 50è aniversari. Per primer cop després de set anys, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood es reuneixen en un estudi de gravació.

El 'single' ja pot descarregar-se a través d'iTunes, i també es pot reservar el disc. 'Doom and Gloom', produït per Don Was, és una de les dues noves cançons de 'GRRR!', un àlbum que recopila en tres CD cinquanta dels grans èxits dels Rolling, entre els quals hi ha 'One More Shot', 'Gimme Shelter', '(I Can't Get No) Satisfaction' i 'Jumpin' Jack Flash'.

stats