Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Retorn nostàlgic

Surten a la venda les entrades per a Roxette

El duo suec, molt popular als noranta gràcies a cançons com 'The Look', 'Listen To Your Heart' i 'It Must Have Been Love', actuarà el 19 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona

El duo suec Roxette surten de gira mundial aquest any 2011 i el 19 de novembre tocaran al Sant Jordi Club de Barcelona. La seva extensa gira mundial començarà l'1 de març a Kazan, Rússia i passarà pels 4 continents al llarg de l'any.

Marie Fredriksson i Per Gessle tornen després de fer sis concerts l'estiu passat en què van exhaurir les entrades. La gira de 20011 és el veritable retorn del duo: la seva última gira europea va ser el 2001, però la seva última gira mundial data de 1994-95, quan van publicar el seu àlbum Crash! Boom! Bang!.

Roxette va tenir una colla d'èxits des que van entrar en escena a finals dels vutanta amb l'èxit "The Look". Des d'aleshores van ser molt presents en les llistes de vendes de singles i àlbums de tot el món durant els següents deu anys amb hits com "It Must Mave Been Love", "Listen To Your Heart", "Joyride", "How Do You Do!" i " Fading Like A Flower". Al llarg de la seva carrera han venut 75 milions de discos.

"Si m'haguéssiu preguntat fa tan sols un parell d'anys si hi hauria una gira mundial de Roxette, immediatament us hauria respost que no", afirma el cantant, guitarrista i compositor Per Gessle en la nota promocional difosa per la promotora del concert, Live Nation.

"Després de tot el que ha hagut de passar la Marie (Frediksson, cantant, a qui van diagnosticar un tumor cerebral) per la seva dura malaltia, això no és només increïble, sinó gairebé màgic. Serà increïble tornar a veure als nostres fans de tot el món", afirma Gessle.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT