MÚSICA
Cultura 14/07/2011

Arrenca la 7a edició dels concerts a La Ruta del Cister

El concert inaugural de dissabte anirà a càrrec del cor masculí O Vos Omnes i tindrà lloc al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. August Tharrats i Mazoni actuaran el 23 i el 30 de juliol a Santes Creus

Redacció
1 min

BarcelonaCada dissabte fins al 20 d’agost, els monestirs i monuments que conformen la Ruta del Cister acolliran concerts de cant coral i líric, jazz, blues, swing, cançó, rock i gospel, en la setena edició dels Concerts a la Ruta del Cister, que comença aquest dissabte 16 de juliol amb el recital de missa profana del segle XVI del cor masculí O Vos Omnes.

Els monestirs de Santes Creus, Poblet, Bellpuig d’Urgell i Vallbona de les Monges seran els marcs de propostes musicals que aniran del blues, al jazz o al swing, passant pel rock, el gospel i la lírica. Les actuacions de les formacions August Tharrats Blues Swing Reunion (23 de juliol, Santes Creus), Mazoni (30 de juliol, Santes Creus), la soprano Susan Neves i el pianista Graham Lister (Vallbona, 6 d'agost), The Jackson Singers (13 d'agost, Santes Creus), Vintage Band d'Amadeu Casas (14 d'agost, Bellpuig) i Josep M. Domènech Trio amb Lluís Castan (Vallbona, 20 d'agost), conformen el cartell de la setena edició del cicle de concerts.

stats