CAS SAGA

Caco Senante: La junta de la SGAE escollirà Teddy Bautista de president "estigui imputat o no"

La primera reunió després de les eleccions serà el dia 12 i s'escollirà el mateix president dels darrers 16 anys

La Junta Directiva de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), que celebrarà la seva primera reunió el proper dia 12 després de les eleccions celebrades el passat dia 1, elegirà Teddy Bautista com a president, "estigui o no imputat ". Així ho ha afirmat a Efe Caco Senante, membre de la Junta Directiva de la SGAE, que ha precisat que la condició d'imputat no implica "que estigui condemnat", com ja ha passat anteriorment en altres casos judicials a Espanya. Després de la detenció del president de la SGAE, Teddy Bautista, juntament amb altres vuit persones el passat divendres, "la Junta es reunirà el dia 12 i en el seu ànim està proposar Teddy com a president del Consell de Direcció", ha afegit Senante .

La situació en què es troba el president de la SGAE, ha dit el cantant i membre de la Junta Directiva, "no ens farà canviar de criteri, perquè nosaltres tenim plena confiança, no només en Teddy, sinó en tots els treballadors de la casa". De la reunió del dia 12 sortirà el Consell de Direcció. "Una vegada formada la Junta, es proposa el càrrec de president, es vota, i el guanyador conforma el Consell de Direcció amb representacions de les diferents escoles", ha explicat Senante.
Arran de la configuració de la Junta Directiva, "previsiblement convocarem una roda de premsa per donar tot tipus d'explicacions i explicar a la gent el que pretenem fer a partir d'ara", va assenyalar Caco Senante.

Per aquesta tarda, igual que va passar ahir, està previst que els membres de la Junta Directiva es reuneixin. "Com que a la SGAE no podíem perquè estava intervinguda, el director general i el secretari general ens va convocar a un representant de cada Col·legi de la Junta. Vam tenir uns canvis d'impressions i ens van donar informació d'última hora de la situació", ha relatat. A més d'aquests intercanvis d'informació, els membres de la Junta "d'alguna manera volem demostrar amb aquestes reunions que la vida segueix. Demà a les nou del matí s'obrirà la seu i s'anirà a treballar d'una manera normal", ha conclòs Caco Senante.