Publicitat
Publicitat

DRETS D'AUTOR

La SGAE aprova gairebé per unanimitat el nou sistema electoral

El portaveu Sabino Méndez ha dit que "s'inicia una nova etapa que no té marxa enrere"

Un 98 per cent dels socis de la Societat General d'Autors i Editors ( SGAE ) ha donat avui el seu vistiplau a la reforma del seu sistema electoral , que amplia considerablement el nombre de socis amb dret a vot, de 8.220 a 20.881. Així ho ha explicat als mitjans de comunicació el portaveu de la SGAE , Sabino Méndez , que ha destacat que després d'aquesta votació s'inaugura " una nova època que no té marxa enrere " .

L'assemblea g eneral e xtraordinària ha comptat amb l'assistència de 304 socis , que representaven un total de 9.679 vots , molts d'ells procedents de les assemblees regionals que s'han celebrat en els últims 15 dies i que havien avalat per unanimitat aquesta reforma .
Sabino Méndez , Antón Reixa i José Miguel Fernández Sastrón , integrants tots ells de la comissió de reforma del sistema electoral , han confiat que tant el Govern sortint com l'entrant referendin aquests canvis en els estatuts de la SGAE i donin suport a la voluntat " unànime i col·lectiva de refundació de l'entitat de gestió".

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT