Publicitat
Publicitat

DRETS D'AUTOR

Es duplica el nombre de votants presencials en les eleccions de la SGAE

936 socis dels 21.000 que estan cridats a les urnes han acudit a votar fins a les tres de la tarda. Representen un total de 10.234 vots

Un total de 936 socis de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) ha acudit a votar fins a les tres de la tarda a alguna de les taules electorals disponibles en aquesta jornada. Aquesta xifra representa el doble de votants presencials respecte dels comicis de 2011.

El portaveu de l'entitat de gestió, Sabino Méndez, ha explicat que en aquests comicis el vot és ponderat, és a dir, que els 936 socis representen 10.234 vots. Estan cridats a les urnes un total de 21.000 socis. El 2011, van votar 482 socis, que van emetre un total de 7.295 vots.

A aquestes dades, caldrà sumar-hi els vots que es produeixin fins al tancament de les urnes, a les vuit de la tarda, i el vot per correu, que sempre és superior al presencial. En aquesta ocasió, segons Méndez, és possible que sigui més gran que en els anteriors comicis.

Més de 21.000 socis estan cridats a les urnes per triar la nova junta directiva que regirà els designis de l'entitat SGAE, immersa en una greu crisi des de fa deu mesos.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT