Publicitat
Publicitat

TEATRE

'Soap', un cabaret passat per aigua

Trapezis, acrobàcies, malabars, corretges aèries, humor i coreografies en un espectacle dins de banyeres

Vuit acròbates converteixen 'Soap' en un cabaret refrescant. Tant Markus Pabst com Maximilian Rambeak, directors de l'espectacle, han transformat la imatge habitual del lavabo –un santuari íntim– i han demostrat que una banyera pot convertir-se en un veritable escenari teatral. Trapezistes, acròbates, malabaristes i una soprano participen en coreografies passades per aigua amb música de Mika, Tool, The Doors o Ben Harper.

"Tothom canta a la banyera, tothom llegeix còmics, novel·les i tothom pensa. Per tant, cobreix un ventall molt gran de la nostra vida quotidiana, i la idea d'imaginar-nos el bany fora del lloc habitual pot ser divertida, tothom s'hi pot sentir reflectit", ha assegurat Gregg Parks, productor executiu de l'espectacle. 

'Soap' no deixa de ser una fusió de diferents aspectes teatrals que combinen la dansa, l'òpera i el circ contemporani. El xou es va estrenar a Berlín i va ser la revelació del Festival Fringe d'Edimburg el 2010. Ha fet gira per tot el món, i passa pel Poliorama de Barcelona des d'aquest dimecres (i durant un mes) abans de marxar a Madrid. El Tricicle són els responsables del desembarcament de les set banyeres al Poliorama.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT