Publicitat
Publicitat

Teatre

El Nuevo Teatro Fronterizo, Premi Max de la Crítica 2012

El seu impulsor, el dramaturg José Sanchis Sinisterra, recollirà el guardó el pròxim 30 d'abril a Madrid

El Nuevo Teatro Fronterizo que capitaneja a Madrid el veterà dramaturg José Sanchis Sinisterra s'endú el Premi Max de la Crítica 2012 "per l'impuls que representa per a la creació i la recerca teatral contemporània iberoamericana, així com per l'ampli ventall d'activitats que ofereix, obert a tots els professionals del sector, i per la seva aposta pel teatre social". El Nuevo Teatro Fronterizo és un nou espai construït a imatge i semblança de la Sala Beckett, que va néixer precisament el 1989 de la feina i a la seu del primer Teatro Fronterizo de Sinisterra.

Aquest premi l'atorga un jurat format per periodistes especialitzats en arts escèniques de reconegut prestigi que cada any es reuneixen per valorar quina persona o institució és mereixedora d'aquest important guardó. Abans han premiat a la Xarxa de Teatres Alternatius (2006); Vicente León (2007); la revista Primer Acto (2008); Mes de Dansa (2009); Josep Ros Ribas (2010), i el Festival El Quixot de París (2011).

El seu impulsor, el dramaturg José Sanchis Sinisterra, anirà ―al costat d'Ana Belén Santiago i Roberto López-Peláez― a recollir el guardó el pròxim 30 d'abril a la cerimònia de lliurament que tindrà lloc al Teatro Circo Price de Madrid.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT