CÒMIC
Cultura 29/05/2013

El Saló del Manga doblarà l'espai en l'edició de la tardor que ve

Després d'arribar al rècord de 112.000 visitants, el certamen passarà de 17.000 metres quadrats a 35.000 en l'edició de l'octubre

Ara
1 min

BarcelonaEl Saló del Manga va fer l'any passat el gran salt en passar dels 11.000 de la Farga de l'Hospitalet als 17.000 metres quadrats a Fira Barcelona Montjuïc. L'afluència de públic va fer el rècord de 112.000 visitants. Ara, FICOMIC ha decidit que multiplicarà per dos l'espai del XIX Saló del Manga de Barcelona, que se celebrarà del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre a la Fira. Això suposa passar de 17.000 a uns 35.000 metros quadrats, cosa que suposarà un increments de costos, però també de comfortabilitat dels assistents.

Un dels eixos temàtics del XIX Saló del Manga de Barcelona serà la presència de l'esport en el manga i l'anime. Però, a més, tot el Palau 2 es dedicarà als expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macroespais de videojocs, sala d'actes, exposicions i altres activitats. Es crearà un espai infantil, amb manualitats, concursos i 'cosplay' familiar. El Palau 1 acollirà l'escenari on tindran lloc els concursos de 'cosplay' i karaoke, a més d'actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics.

Els preus de les entrades del XIX Saló del Manga de Barcelona son 7 euros l'entrada, 5 euros l'entrada exclusivament per als titulars del Carnet Jove i 2 euros per a grups escolars. A més, hi haurà un abonament per als quatre dies amb un preu de 20 euros.

stats