Publicitat
Publicitat

Cinema

Samuel L. Jackson, l'actor més taquiller de tots els temps

El 'Llibre Guinness dels Rècords' situa l'actor com el més taquiller, ja que les pel·lícules en què ha participat han recaptat més de 7.400 milions de dòlars

El 'Llibre Guinness dels Rècords' ha reconegut Samuel L. Jackson com l'actor més taquiller de la història del cinema : les pel·lícules en què ha participat han recaptat més de 7.400 milions de dòlars , segons ha publicat avui The Hollywood Reporter .

Jackson, de 63 anys , ha treballat en més de 100 films des que va debutar a Febre salvatge sota la direcció de Spike Lee el 1991, i entre els seus títols es troben populars produccions com Parc Jurassic , Pulp Fiction o les preqüeles de la saga Star Wars .

Un dels factors que va jugar a favor de l' actor va ser el fet de tenir una mitjana de 4 pel·lícules per any : va participar en sis el 2010, en quatre el 2011 i en previstes tres el 2012 , una quantitat molt elevada a Hollywood .

Jackson sol tenir papers secundaris , a diferència d'altres estrelles com Tom Cruise , Tom Hanks o Leonardo DiCaprio , que es prodiguen menys en pantalla però amb papers de més protagonisme .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT