Música

Actuarà al prestigiós Festival Au Désert

Sanjosex porta 'Al marge d'un camí' a Mali

El cantautor empordanès Carles Sanjosé viatja a l'Àfrica amb el seu grup per defensar el seu últim disc al Festival Au Désert de músiques del món

Sanjosex començarà l’any 2011 amb una actuació molt especial. El grup empordanès viatja a Mali per actuar al prestigiós Festival Au Désert, que se celebra del 6 al 8 de gener a Essakane, prop de Timbuktú.

Nascut l’any 2001, el Festival Au Désert s’inspira en les celebracions tradicionals del poble tuareg i s’ha convertit en el principal punt de trobada de la música subsahariana. Actualment és tota una referència de l’escena internacional de world music.

A més de Sanjosex, en aquesta edició del Festival Au Désert hi ha confirmats noms com Tinariwen, Vieux Farka Touré o Afrocubism, al capdavant d’un cartell on hi figuren músics de Mali, Mauritània, Níger o Senegal, i també de països com França, Itàlia, Cuba o l’Índia.

Sanjosex actuarà al festival en format de quintet, amb Carles Sanjosé (veu i guitarra), Xarrim Pomelo (guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria) i Richie Álvarez (teclats). El grup actuarà el divendres 7 de gener presentant les cançons del seu disc més recent, Al marge d’un camí, on precisament ha integrat ritmes africans a la seva música.

Més continguts de