Publicitat
Publicitat

El recinte modernista Sant Pau i l'Esmuc acolliran II Festival Life Victoria

El baríton alemany Roman Trekel inaugurà la cita musical dedicada al lied el 2 d'octubre

El recinte modernista de Sant Pau i l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) acolliran del 2 a l'11 d'octubre el II Festival Life Victoria Barcelona, de la fundació Victoria de los Ángeles, que ret homenatge a la soprano barcelonina combinant el seu amor al lied, l'excel·lència i l'impuls als nous talents.

El Life Victoria Barcelona es divideix en el Life Concerts, que comptarà amb artistes de rellevància internacional, el Life New Generation Program, un programa per a joves intèrprets de gran qualitat, i la Life Akademie, que organitza activitats formatives paral·leles. La programació d'aquest any, sota el títol 'Els estats de l'ànima' i amb un increment al número d'activitats i dies, presenta algunes novetats gràcies a la bona acollida de la primera edició, segons han explicat Helena Mora, presidenta de la Fundació, i Enric Martínez-Castignani, director artístic de Life Victoria-Barcelona.

Hi huarà cinc recitals amb Roman Trekel, Marta Almajano, Nancy Fabiola Herrera i Adrian Thompson, un més que en la passada edició. I s'han previst taules rodones sobre el lied amb especialistes i compositors per formar i divulgar la música, i una Masterclass de Lied per a duos cantant-pianista.

Dins del programa de Life New Generation, dedicat a joves intèrprets de gran qualitat, s'oferiran tres duos d'artistes joves i actuacions just abans dels concerts amb els artistes principals del Life Concerts. L'organització espera que en aquesta segona edició se superin els mil assistents de l'any passat.

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT