Publicitat
Publicitat

El recinte modernista Sant Pau i l'Esmuc acolliran II Festival Life Victoria

El baríton alemany Roman Trekel inaugurà la cita musical dedicada al lied el 2 d'octubre

El recinte modernista de Sant Pau i l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) acolliran del 2 a l'11 d'octubre el II Festival Life Victoria Barcelona, de la fundació Victoria de los Ángeles, que ret homenatge a la soprano barcelonina combinant el seu amor al lied, l'excel·lència i l'impuls als nous talents.

El Life Victoria Barcelona es divideix en el Life Concerts, que comptarà amb artistes de rellevància internacional, el Life New Generation Program, un programa per a joves intèrprets de gran qualitat, i la Life Akademie, que organitza activitats formatives paral·leles. La programació d'aquest any, sota el títol 'Els estats de l'ànima' i amb un increment al número d'activitats i dies, presenta algunes novetats gràcies a la bona acollida de la primera edició, segons han explicat Helena Mora, presidenta de la Fundació, i Enric Martínez-Castignani, director artístic de Life Victoria-Barcelona.

Hi huarà cinc recitals amb Roman Trekel, Marta Almajano, Nancy Fabiola Herrera i Adrian Thompson, un més que en la passada edició. I s'han previst taules rodones sobre el lied amb especialistes i compositors per formar i divulgar la música, i una Masterclass de Lied per a duos cantant-pianista.

Dins del programa de Life New Generation, dedicat a joves intèrprets de gran qualitat, s'oferiran tres duos d'artistes joves i actuacions just abans dels concerts amb els artistes principals del Life Concerts. L'organització espera que en aquesta segona edició se superin els mil assistents de l'any passat.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT