Cultura

Santi Millán: "Espanya i Catalunya han de buscar punts de trobada"

L'actor i monologuista recorre els escenaris des del 2013 amb l'espectacle de "música, sexe i humor" 'Santi Millán live!'

A punt de començar el rodatge de la segona temporada de 'El chiringuito de Pepe', l'actor català Santi Millán considera que la situació entre Espanya i Catalunya ha de "canviar" i aposta per "buscar punts de trobada" entre les dues postures: "quan cadascun radicalitza la seva visió condemna la situació al fracàs".
Santi Millán reconeix que el tema de Catalunya és "molt complicat", encara que advoca perquè les dues parts s'asseguin a parlar i arribin a una entesa. L'humorista recorre des del 2013 els escenaris amb el monòleg 'Santi Millán live!' un espectacle on porta al teatre els seus tres grans passions "la música, el sexe i l'humor", tres ingredients, segons el seu parer, fonamentals perquè "tot vagi millor i sigui més suportable".
L'antic membre de la companyia La Cubana pujarà aquest dissabte a l'escenari de l'Auditori de Puerto del Rosario, a Fuerteventura amb 'Santi Millán Live!', on compleix el vell somni de ser cantant.
Millán reconeix que la cultura és "fràgil i necessita que la mimin" i és a l'Estat a qui correspon "tenir cura i donar-li carinyo encara que ara sembla que no en té".

Més continguts de