Cinema
Cultura 29/09/2011

Scarlett Johansson considera que és "injusta" la invasió de la seva privacitat

L'FBI investiga la persona o grup responsable de filtrar imatges i vídeos de celebritats de Hollywood a la xarxa

Ara
1 min
Scarlett Johansson visita un camp de refugiats al nord de Kènia com a ambaixadora d'Intermon Oxfam

Scarlett Johansson ha reivindicat la seva privacitat dues setmanes després que es filtressin a internet unes fotografies de l'actriu posant despullada.

L'actriu de Match Point i La jove de la perla ha parlat de la seva privacitat en una entrevista a la CNN, amb motiu de la seva visita a la Banya d'Àfrica com a ambaixadora d'Intermon Oxfam. "Ser actor o fer pel·lícules no significa que no tinguis dret a la teva privacitat; si d'alguna manera és assetjada, sents que és injust i erroni". De forma gairebé redundant, l'actriu de 26 anys afegeix que "qui no vol protegir la seva pròpia privacitat?"

Sobre el fet de viure exposat dels actors, Johansson reflexiona que "hi ha moments en què dones molt de tu com a actor i després toques de peus a terra i decideixes que ja n'hi ha prou".

L'actriu afirma que va fer-se les fotografies despullada i que van aparèixer a la xarxa després que algú pirategés el seu telèfon, com recull el Daily Mail. La filtració de les imatges de l'actriu i que suposadament havien estat fetes amb el seu propi mòbil recorda casos com el de Jessica Alba o Justin Timberlake, les fotografies privades dels quals també van aparèixer a la xarxa. L'FBI ha comunicat que investiga "la persona o grups responsables per aquesta sèrie d'intrusions relacionades amb personatges coneguts".

stats