Cinema
Cultura 03/09/2013

Scarlett Johansson interpreta un personatge sense moral

L'actriu nord-americana protagonitza 'Under the skin', de Jonathan Glazer, que aquest dimarts s'ha presentat al Festival de Venècia

Ara / Efe
1 min

VenèciaScarlett Johansson ha arribat aquest dimarts a Venècia amb les armes de seducció que fa servir a 'Under the skin', la pel·lícula del britànic Jonathan Glazer, on interpreta una alienígena a la recerca d'experiències humanes. "No tenia cap idea preconcebuda sobre com preparar el paper", ha dit Johansson durant la roda de premsa. "Això sí, qualsevol idea que tingués era completament irrellevant", ha afegit.

L'actriu nord-americà es fica en el cos d'una dona que es dedica a recórrer Escòcia observant la vida dels éssers humans, atraient i matant homes i experimentant sensacions desconegudes. "Em va caldre un parell de setmanes trobar el to per a la interpretació", ha reconegut Johansson, a la qual va atreure la idea de donar vida "a un personatge sense cap element d'humanitat".

El film, malgrat que està protagonitzat per una extraterrestre, no és de ciència-ficció, però tampoc és un thriller. "De fet, no es pot classificar en cap gènere i no té cap moralitat específica", ha dit Johansson. Jonathan Glazer, que l'any 2004 va dirigir 'Reencarnació', amb Nicole Kidman, ha buscat un "desafiament personal i professional" en aquesta pel·lícula, "una història que obligava a buscar un llenguatge visual diferent".

stats