Publicitat
Publicitat

Còmic

Polític de dibuixos animats

Schwarzenegger es converteix en superheroi de còmic

'The Governator', creat per Stan Lee, serà un còmic i una sèrie d'animació

L'actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger torna a repartir clatellades, ara de nou a la ficció: encarnarà el superheroi de còmic The Governator, ideat pel magnat dels còmics de la Marvel Stan Lee, segons ha publicat avui l'edició digital d' Entertainment Weekly. The Governator  traspassarà a més el paper i cobrarà vida com a personatge de dibuixos animats a la televisió.
"Quan em vaig presentar a governador el 2003 i vaig començar a sentir la gent parlant sobre 'the governator' vaig pensar que el terme era fantàstic", va declarar Schwarzenegger en la seva primera entrevista després d'abandonar la direcció de Califòrnia el passat mes de gener. "La paraula governator combinava dos mons: el món de la política i el món del cinema. Aquest personatge ho reuneix. Barreja el governador, Terminator, el món del culturisme i el film True Lies", va explicar l' actor.
L'icònic creador de còmics Stan Lee, coautor de   Spiderman   , forma part del projecte per llançar aquest nou personatge animat tant en el seu format de paper com en la versió televisiva que també s'està desenvolupant, tot i que caldrà esperar fins al 2012 per conèixer el resultat final. "The Governator serà un gran superheroi però també serà Arnold", va afirmar Lee.
Lee explica que per a les històries del còmic es basen en elements de la vida personal d'Arnold Schwarzenegger, en la seva dona (Maria Shriver) i els seus fills, i en la seva etapa com a governador. "Només després de deixar el càrrec construeix un centre secret d'alta tecnologia contra el crim sota de casa a Brentwood" –una zona de Los Angeles–, va comentar Lee.
A més d'aquest refugi, a manera de cova de Batman, el nou superheroi tindrà una flota de vehicles a la seva disposició, un armari ple de "supervestits" que li permetran volar i realitzar altres trucs i un equip d'ajudants en el qual hi ha un adolescent expert en seguretat cibernètica.
La llista d'enemics de The Governator estarà encapçalada per una organització mafiosa anomenada Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons (G.I.R.L.I.E). L'acrònim en anglès significa "afeminat", tot el contrari que The Governator.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT