Cinema
Cultura 15/06/2011

Scissor Sisters faran la banda sonora de la pel·lícula de 'Fraggle Rock'

El film està en fase de producció d'ençà l'any 2006

Redacció
1 min
Fraggle Rock

BarcelonaScissor Sisters han confirmat que faran la banda sonora de la pel·lícula de Fraggle Rock, basada en la sèrie de marionetes de Jim Henson. Una versió en cinema de la sèrie fa anys que s'està gestant. I tot sembla indicar que tira endavant amb la notícia que Jake Shears i Babydaddy, de Scissor Sisters, escriuran les cançons del film.

Mark Fried, el director de Spirit Music, l'empresa que publica les cançons de Scissor Sisters, ha declarat que “treballant amb Henson Company des d'un inici vol dir que farem de la música una part integral del film. La podem fer tan important i efectiva emocionalment com la mateixa pel·lícula”.

La producció de la pel·lícula de Fraggle Rock fa anys que s'arrossega amb complicacions. L'any 2006, els productors de Weinstein Company van contractar Ahmet Zappa, fill de Frank, per escriure l'adaptació. Zappa va ser reemplaçat pel guionista i director Corey Edwards, que l'any 2010 va abandonar el projecte proclamant furiós que havia "de lluitar per controlar la seva pròpia pel·lícula”. Edwards va dir que la seva adaptació no era prou “provocativa” pel gust de Weinstein Company.

Suposem que part d'aquest plus de provocació el posaran les cançons de Scissor Sisters, un grup que amb la seva sexualitat a boca de canó ha aixecat les ires de diverses associacions conservadores. L'any 2005, la banda va actuar als Brit Awards acompanyats de les marionetes de Henson.

stats