Publicitat
Publicitat

TEATRE

Sergi López torna al teatre amb '30/40 Livingstone'

L'actor i Jorge Picó estrenen a Temporada Alta, de l'1 al 6 de desembre, una comèdia sobre "humor, tennis i antriopologia"

Després de l'èxit fulgurant de Non Solum –sis anys en cartell, 300 bolos–, Sergi López torna als escenaris teatrals amb 30/40 Livingston, un títol enigmàtic que segons expliquen els seus autors –el mateix tàndem que a l'anterior obra, Sergi López amb Jorge Picó– remet "a un partit de tennis quan vas perdent" i a l'explorador "Livingstone, supongo". López és aquest explorador que se'n va a la natura com una mena d'Arcàdia per buscar la pau i l'assossec i es troba amb un lloc on les regles són tan estrictes com en un partit de tennis. Allà, a més, hi apareix un home amb banyes (Picó) que no diu ni mu.

L'aparença de comèdia "marciana militant" vol remetre als espectadors a preguntes més intenses, com ara 'com ens organitzem', o en el fons "totes les preguntes existencials pròpies del teatre", diu López. Però, insisteixen, fan molt el pallasso. A diferència de Non Solum, però, aquí hi ha un argument cronològic, linial, i té un argument. L'espectacle s'estrenarà l'1 de desembre i s'han allargat les funcions fins al 6. Després, tenen emparaulada una gira per Catalunya i, si surt bé, potser faran estada a Barcelona. Les obligacions cinematogràfiques de López per ara són inconcretes, de manera que l'espectacle podrà anar fent camí.

 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT