PATRIMONI
Cultura 01/04/2011

32 municipis donen suport a la candidatura de la Serra de Tramuntana a patrimoni de la UNESCO

Un dels requisits per assolir la distinció de Patrimoni Universal és comptar amb el suport de la població

Redacció
1 min

Palma p { margin-bottom: 0.21cm; } Les localitats d'Alcúdia, Manacor i Santa Eugènia s'han sumat a la candidatura de la Serra de Tramuntana a patrimoni universal de la UNESCO, de manera que la iniciativa compta ja amb el suport de 32 municipis de les Illes. El Consell de Mallorca ha recordat en un comunicat la importància de l'adhesió dels municipis a la candidatura, ja que un dels requisits és comptar amb el suport de la població per a aquest projecte.

Fins ara s'havien sumat a la candidatura Alaró, Calvià, Andratx, Sa Pobla, Marratxí, Santa Maria, Valldemossa, Santa Margalida, Inca, Fornalutx, Campos, Lloseta, Montuïri, Capdepera, Felanitx, Esporles, Algaida, Vilafranca de Bonany, Sant Llorenç des Cardassar, Palma, Sóller, Binissalem, Puigpunyent, Campanet, Bunyola, Búger, Pollença, Banyalbufar i Eivissa.

El juliol del 2009, el Consell Nacional de Patrimoni del Ministeri de Cultura va elegir la Serra de Tramuntana com a únic representant de l'Estat espanyol a la candidatura a patrimoni universal en la categoria de paisatge cultural.

stats