MÚSICA
Cultura 04/11/2011

Serrat, Manel, Pau Riba i Jordi Batiste recorden Ia Clua a Luz de Gas

La sala barcelonina acull aquesta nit un homenatge al músic, meitat d'Ia-Batiste, desaparegut al setembre

Ara
1 min

BarcelonaLa sala Luz de Gas de Barcelona celebra avui divendres a les 21 h 'Bon dIA lluna', un festival d’homenatge al músic barceloní Ia Clua, meitat amb Jordi Batiste del duo Ia-Batiste, que va morir el 13 de setembre.

L’espectacle, concebut per la família i els amics de Clua, tindrà tres blocs. En el primer bloc, dedicat a Dos+un, s'interpretaran cançons del primer període de la carrera d’Ia Clua com a component d’aquest grup. Hi participaran els seus dos companys al trio, el seu germà Jordi i Manel Joseph, que comptaran amb la col·laboració de Jordi Batiste, Isidor Marí i Maria Cinta.

El segon bloc comptarà amb actuacions d'artistes amics de Clua, que interpretaran cançons de la seva obra de l’artista. Entre els participants hi ha Joan Manuel Serrat, Manel, Pau Riba, Carles Flavià, Turnez & Sesé, Falsterbo Marí, Laia Porta, Jorx, Miquel Plana, Guillem Paris (Agua de Regaliz), Marià i Marina Albero.

El tercer bloc estarà dedicat a Ia i Batiste, Moto Clúa i Ia Clua, i serà la part mes elèctrica de l’espectacle. Jordi Batiste dirigirà una formació que comptarà amb Max Sunyer, Josep Mas Kitflus, Santi Arisa i Jordi Clua, i que interpretarà cançons de l’època d’Ia-Batiste, i del darrer disc de Clua, El món on visc.

Guillermina Motta s'encarregarà de presentar el concert.

stats